Locuitorii din imediata vecinatate a strandului - clienti fideli
Iesirea cu prietenii, seara, la o baie in strand a devenit, in ultimul timp, o practica a bucurestenilor aflati in cautarea racorii. Daca unii apeleaza la diverse teras


Locuitorii din imediata vecinatate a strandului - clienti fideli
Iesirea cu prietenii, seara, la o baie in strand a devenit, in ultimul timp, o practica a bucurestenilor aflati in cautarea racorii. Daca unii apeleaza la diverse terase sau ies, imediat cum apune soarele, in localuri cu aer conditionat, altii gasesc solutii inedite de a se racori: o baie in bazin. Pentru cei care locuiesc in Crangasi, strandul de aici, care are si nocturna, este un noroc. "Stau la etajul opt si e o caldura de mori. Seara poti sa faci sauna in casa. Asa vin aici, stau cateva ore, ma racoresc si dupa aia dorm si eu mai linistita", spune Marinela, care vine la strand de fiecare data cand nu mai poate sta in casa din cauza temperaturilor ridicate. Vasile Barcoci, administratorul strandului, recunoaste ca aici vin de obicei locuitorii din zona. "Majoritatea celor care vin sunt tineri din cartierele din apropiere: Crangasi, Militari si Drumul Taberei", spune el. Unii clienti nu se sfiesc sa isi aduca si copiii mici la strand. "Decat sa stea in casa sa transpire, il aduc aici. Se mai joaca cu nisip, oricum nu stam mult", spune o mamica venita cu fetita de trei ani ca sa mai scape de zapuseala. Adevarata distractie este insa cand se vine in "gasca". Majoritatea celor care merg seara la strand vin in grupuri.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.