PSD va solicita conducerii Camerei Deputatilor si Senatului convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru dezbaterea situatiei create in urma demisiei sefilor SRI, SIE si DGIPI, a declarat ieri purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Dia
PSD va solicita conducerii Camerei Deputatilor si Senatului convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru dezbaterea situatiei create in urma demisiei sefilor SRI, SIE si DGIPI, a declarat ieri purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu. Cu prilejul sesiunii extraordinare, PSD ar mai dori discutarea situatiei create in urma intentiei anuntate recent de ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, privind retragerea trupelor romanesti din Irak, a precizat Diaconescu.
De asemenea, PSD cere constituirea comisiei parlamentare de ancheta care sa analizeze masurile intreprinse pana la aceasta ora de institutiile statului in cazul afaceristului sirian Omar Hayssam cercetat pentru terorism. PSD solicita presedintelui Romaniei sa prezinte in fata Parlamentului strategia de securitate nationala, a mai spus purtatorul de cuvant al social-democratilor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.