Dupa Testele Nationale si Bacalaureat si profesorii s-au dovedit slab pregatiti, astfel incat peste 30% dintre cei inscrisi la concursul de Titularizare nereusind sa obtina media de promovare, adica 7,00. Deoarece, pana ieri la ora 12,00 urmau sa se
Dupa Testele Nationale si Bacalaureat si profesorii s-au dovedit slab pregatiti, astfel incat peste 30% dintre cei inscrisi la concursul de Titularizare nereusind sa obtina media de promovare, adica 7,00. Deoarece, pana ieri la ora 12,00 urmau sa se afiseze, la centrele de examen, rezultatele finale, niciun demnitar de la conducerea Ministerului Educatiei si Cercetarii nu a vrut sa expuna un punct de vedere asupra acestei situatii si a motivelor ce au determinat aceasta slaba pregatire a cadrelor didactice.

Drept urmare, o explicatie am primit-o de la un director de scoala generala, care are multi colegi de cancelarie aflati in aceasta situatie: „Dupa parerea mea, aceasta situatie are drept cauza faptul ca profesorii au fost foarte deceptionati. Anul acesta, au foast scoase la titularizare foarte putine locuri, in schimb au fost inregistrate foarte multe catedre pentru suplinire.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.