Presedintele LPF, Dumitru Dragomir (foto), s-a aratat sceptic in privinta sanselor pe care le are Dinamo la castigarea titlului. Dupa ce a asistat la amicalul pe care ""cainii rosii"" l-au sustinut cu FC Vaslui, cu ocazia prezentarii lotului, Mitic
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir (foto), s-a aratat sceptic in privinta sanselor pe care le are Dinamo la castigarea titlului.
Dupa ce a asistat la amicalul pe care ""cainii rosii"" l-au sustinut cu FC Vaslui, cu ocazia prezentarii lotului, Mitica Dragomir a afirmat ca Dinamo este inca departe de forma pe care o presupune o candidata la titlu. ""Un amical nu este edificator, dar cred ca Steaua si Rapid au primele sanse in editia viitoare de campionat. Ambele par mai inchegate decat Dinamo. Nu pot sa stiu acum care va fi urmatoarea campioana, dar nu cred ca Dinamo poate emite pretentii in acest moment"", a afirmat ""Corleone"", care a mai adaugat ca in aceasta lupta mai pot intra Poli Timisoara si CFR Cluj. (Dragos Stoica)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.