A doua sesiune de depunere a dosarelor la licee si scoli de arte si meserii pentru elevii care anul acesta au sustinut testele nationale a inceput in data de 16 iulie si s-a terminat vineri, 21 iulie. Pe raza judetului Salaj, in urma admiterii comput
A doua sesiune de depunere a dosarelor la licee si scoli de arte si meserii pentru elevii care anul acesta au sustinut testele nationale a inceput in data de 16 iulie si s-a terminat vineri, 21 iulie. Pe raza judetului Salaj, in urma admiterii computerizate, au ramas nerepartizati 50 de elevi. Cei care au dorit sa isi depuna dosarele la liceele la care au ramas locuri libere, la clasele cu profil vocational, si-au depus dosarele in data de 16 iulie, iar in data de 17 iulie au sustinut probele de aptitudini. In Salaj au ramas 783 de locuri libere la scolile de arte si meserii si 93 de locuri libere la licee, din care 79 la licee cu profile vocationale.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.