Liana Stanciu va imbraca astazi rochia de mireasa. Vedeta B1TV a devenit doamna Georgescu cu acte in regula anul trecut, pe 9 iunie, cand ea si Mihai Georgescu, solistul de la "Bere Gratis", au spus "da" la Starea Civila. Astazi este insa ziua cea ma
Liana Stanciu va imbraca astazi rochia de mireasa. Vedeta B1TV a devenit doamna Georgescu cu acte in regula anul trecut, pe 9 iunie, cand ea si Mihai Georgescu, solistul de la "Bere Gratis", au spus "da" la Starea Civila. Astazi este insa ziua cea mare, iar bucuria este completa avand in vedere ca alaturi de miri va sta fiica lor de sapte luni, Ana -Theodora. Se pare ca in familia Georgescu surprizele se tin lant de cand a venit pe lume Theo, cum ii place mamei ei sa o alinte. Fetita a fost darul de Craciun al familiei, anul trecut, iar nunta este darul lui Mihai pentru mireasa lui care va implini luni 35 de ani.
Liana si Mihai au ascuns pana in ultima clipa faptul ca vor celebra cununia religioasa, gandindu-se ca pot profita de mult doritul anonimat datorita altei nunti VIP, cea a lui Irinel Columbeanu si a logodnicei lui, Monica Gabor.
Presa insa nu s-a lasat, iar secretul mirilor a fost descoperit. "Toti cei care ne cunosc stiu ca nu suntem adeptii popularizarii unui moment din viata noastra care ne priveste exclusiv. Am vrut sa fim lasati in pace si am profitat de aceasta coincidenta. Nu stiu insa a cui este vina ca presa a descoperit ca ne vom casatori religios, moment din care am fost asaltati cu telefoane", spune Liana.
Cununia va avea loc la biserica Domnita Balasa din Bucuresti iar petrecerea va fi la un club privat de pe malul lacului Herastrau.
Rochia de mireasa poarta marca celebrului creator american de origine rusa Oleg Casini si este darul mamei lui Mihai pentru nora sa. "Este o rochie foarte simpla si in acelasi timp foarte spectaculoasa. Satinul din matase si corsajul sunt punctele forte ale creatiei lui Oleg Casini. Bunica nu a uitat-o nici pe Ana-Theodora si i-a adus nici mai mult nici mai putin decat sase toalete", povesteste Liana. La Biserica insa, Theo va purta o rochita alba identica cu cea a mamei ei. Liana a intampinat ceva mai multe greutati in alegerea pantofilor, insa i-a venit in ajutor mama ei. Aceasta i-a recomandat o pereche de pantofi pe care i-a achizitionat din Londra, insa Liana nu i-a purtat niciodata.
Nici tata nu s-a lasat mai prejos. Mihai si-a cumparat costumul din Elvetia iar accesoriile din Romania, apeland la un prieten de la Casa de moda "Dinasty".
Cuplul va avea doua perechi de nasi, Teo si Roxana Vasile si Cornel si Dana Visoianu.
Printre invitati se numara colegi din radio ai miresei, precum Gabi Jugaru, prieteni buni ai mirelui - Elisabeta Lipa, Ivan Patzaichin si multe nume din showbiz-ul romanesc.
Pentru ca Mihai a fost cel care s-a ocupat de nunta pana la cel mai mic detaliu, Liana nu stie cine va canta la nunta in afara de sotul ei si de Gabi Jugaru, care nu au ezitat
sa-si exerseze calitatile vocale nici la petrecerea burlacilor. Vedeta B1TV va lasa insa totul in grija sotului ei pentru ca a dat dovada de un talent innascut in a-si organiza nunta. "Inca din ianuarie, de cand am stabilit data nuntii, Mihai a preluat toate responsabilitatile si nu a dat gres. Cred ca ar face fata cu brio si daca ar avea in fiecare zi cate o nunta de organizat", isi lauda ea sotul.
Desi Liana nu este o cunoscatoare a traditiilor, le are alaturi pe soacra ei si pe cele doua nase. "Nu vom pleca cu lautari de acasa insa vom respecta obiceiurile legate de voal, buchetul miresei si jartiera pentru ca fac parte din tipicul unui astfel de eveniment".
Luna de miere face parte din agenda de nunta, insa doar pentru trei zile, pe care Liana, Mihai si fiica lor le vor petrece la Covasna.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.