Solista trupei Esenzza, Julia Chelaru, este moderatorul editiei din aceasta saptamana a emisiunii "Vedetele se intreaba", iar invitatul ei este impresarul Florin Ionescu.
In aceasta duminica, incepand cu ora 14.30, pe B1TV, Julia Chelaru va f
Solista trupei Esenzza, Julia Chelaru, este moderatorul editiei din aceasta saptamana a emisiunii "Vedetele se intreaba", iar invitatul ei este impresarul Florin Ionescu.
In aceasta duminica, incepand cu ora 14.30, pe B1TV, Julia Chelaru va fi moderatorul propriului talk-show. Julia a reusit sa afle noutati de la Florin despre proiectele pe care acesta le are in acest moment, respectiv trupa "Cross". Ca un adevarat jurnalist, moderatoarea Julia l-a rugat pe Florin sa clarifice zvonurile aparute in presa, legate de despartirea trupei ASIA. Se pare ca implicarea Alinei in proiectul Essenza, impreuna cu Julia, ar fi fost o posibila cauza a despartirii celor patru fete. Intr-o discutie deschisa despre viata personala, Florin Ionescu dezvaluie imprejurarile in care si-a cunoscut sotia, iar Julia admite ca ea si iubitul ei, Bogdan Jianu, nu s-au hotarat inca sa-si intemeieze o familie, desi au recunoscut de nenumarate ori in presa ca vor sa faca marele pas. Julia s-a declarat insa un fan convins al lui Florin Ionescu pentru hotararea de care a dat dovada, admitand ca ei si prietenului ei, Bogdan Jianu, le este inca frica de o decizie atat de serioasa. Desi la testul fulger Florin Ionescu a dezvaluit ca a avut parte si de momente de cadere in cariera de artist, in ceea ce priveste familia el a reusit in mai putin de doi ani sa se casatoreasca si sa aiba si un copil.
Pentru emisiunea cu Julia Chelaru a ales ca locatii malul lacului Herastrau si o pista de bowling.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.