a inceput in 1985, pe cand era student in anul II la Facultatea de Filologie a Universitatii Timisoara. Victima sa a fost poetul Andrei Bodiu, astazi decan al Facultatii de Litere de la Universitatea Transilvania din Brasov si un bun prieten al jurna
a inceput in 1985, pe cand era student in anul II la Facultatea de Filologie a Universitatii Timisoara. Victima sa a fost poetul Andrei Bodiu, astazi decan al Facultatii de Litere de la Universitatea Transilvania din Brasov si un bun prieten al jurnalistului. Bodiu intrase in vizorul politiei politice ca membru in diverse cenacluri literare. Turnatorul cu nume conspirativ Max a dat note informative despre prietenul sau pe toata perioada studentiei. Carol Sebastian marturiseste in paginile "Cotidianului" ca regreta momentul de slabiciune pe care l-a avut acum 21 de ani, insa spune ca in toata cariera sa a luptat cu sistemul caruia i-a cazut victima in tinerete.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.