mai multe concursuri adresate suporterilor, in care acestia au putut castiga 11 abonamente pe viata la Dinamo si 11 deplasari la meciurile din provincie ale formatiei "alb-rosii", precum si mingi si tricouri de fotbal. Apoi a urmat un concert sustinu
mai multe concursuri adresate suporterilor, in care acestia au putut castiga 11 abonamente pe viata la Dinamo si 11 deplasari la meciurile din provincie ale formatiei "alb-rosii", precum si mingi si tricouri de fotbal. Apoi a urmat un concert sustinut de trupa "Vama Veche", care a durat aproximativ 20 de minute. Concertul a fost urmat de prezentarea conducerii tehnice si a lotului de jucatori pentru sezonul 2006/2007, fotbalistii intrand pe teren pe un covor rosu, in luminile reflectoarelor. Ultimul a fost prezentat antrenorul principal Mircea Rednic care, inainte de a urca pe scena, a alergat pe pista de atletism, salutandu-i pe suporteri. Dupa prezentarea lotului, jucatorii dinamovisti au sutat inspre tribune mai multe mingi ale sponsorului de echipament. Fanii de la peluza "Catalin Haldan" au aprins torte pe care le-au aruncat pe pista de atletism, pompierii facand eforturi sa le stinga cu piciorul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.