Satui de minciunile si amanarile unei firme italiene care trebuia sa construiasca depozitul ecologic zonal de la Ungheni, conducerea Consiliului Judetean Mures si sase primari implicati au hotarat sa rezilieze contractul de executie si sa apeleze pen
Satui de minciunile si amanarile unei firme italiene care trebuia sa construiasca depozitul ecologic zonal de la Ungheni, conducerea Consiliului Judetean Mures si sase primari implicati au hotarat sa rezilieze contractul de executie si sa apeleze pentru acest lucru la instanta de judecata.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Mures, Alexandru Petru Fratean, a declarat ca reprezentantii firmei italiene "Agenda 21" nu s-au prezentat la termenul convenit pentru concilierea pe cale amiabila, adica miercuri, de la ora 11.00. "Autoritatile publice implicate vor promova hotarari de consiliu pentru a recurge la calea judecatoreasca, singura prevazuta in contract pentru reziliere.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.