Asa cum era de asteptat, noul Seat Leon Cupra este o masina care se adreseaza unui anumit segment de impatimiti ai automobilismului. Daca cele doua locuri din fata, unde sunt instalate scaunele sport personalizate cu numele versiunii,

Asa cum era de asteptat, noul Seat Leon Cupra este o masina care se adreseaza unui anumit segment de impatimiti ai automobilismului.

Daca cele doua locuri din fata, unde sunt instalate scaunele sport personalizate cu numele versiunii, ofera pasagerului din dreapta si soferului libertate perfecta de actiune, in spate lucrurile stau ceva mai delicat. Pentru doua persoane adulte, spatiul de pe bancheta se poate dovedi destul de incomod, mai ales daca scaunele din fata sunt date la maximum in spate. In rest insa interiorul este foarte bine gandit, incepand de la pedalele soferului, care, cu o priza pentru toata talpa, sunt ideale de actionat, si pana la restul utilitatilor de care te poti bucura ca pasager.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.