importante servicii secrete romanesti si a procurorului general se inscrie in seria deciziilor colerice ale presedintelui Basescu. Vorbim de demitere, si nu de demisie, pentru ca este un scenariu mult mai plauzibil decat cel oferit oficial opiniei pu
importante servicii secrete romanesti si a procurorului general se inscrie in seria deciziilor colerice ale presedintelui Basescu. Vorbim de demitere, si nu de demisie, pentru ca este un scenariu mult mai plauzibil decat cel oferit oficial opiniei publice. Dar de ce colerice? Pentru ca aceasta este starea definitorie in care functioneaza presedintele. Nu-i mai putin adevarat ca si succesele sale politice si administrative s-au construit pe decizii luate tot sub impulsul de moment, cu incarcatura evenimentelor inca strivindu-i ratiunea. Asa a reusit sa rastoarne Guvernul Ciorbea, care intrase in faliment politic, asa a reusit sa impuna un guvern al Aliantei impotriva rezultatului votului din 2004. E o nebunie! - spunea lumea si, totusi, Basescu nu-si schimba planurile. Dar si insuccesele sale au fost multe. Unul s-a inregistrat joi, cu serviciile secrete.Traian Basescu a platit acum polita increderii in servicii. El s-a vazut acum in postura penibila de a recunoaste ca a girat cu propriul prestigiu incompetenta favoritilor sai. Traian Basescu a fost cel care a pompat incredere in structurile de informatii, luptandu-se cu toata lumea pentru credibilizarea serviciilor. Traian Basescu i-a scos pe ofiteri eroi in fata natiunii la incheierea crizei ostaticilor si, acum, vede cum aceleasi servicii n-au fost in stare sa gestioneze o situatie simpla, de abecedarul serviciilor: filajul unui obiectiv.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.