Atunci cand alegi o geanta probabil ca nu acorzi aceeasi atentie modului in care se potriveste corpului tau precum acorzi unei perechi de blugi. Daca este draguta si se potriveste necesitatilor tale ti se pare ca este suficient. O geanta insa poate f
Atunci cand alegi o geanta probabil ca nu acorzi aceeasi atentie modului in care se potriveste corpului tau precum acorzi unei perechi de blugi. Daca este draguta si se potriveste necesitatilor tale ti se pare ca este suficient. O geanta insa poate face mai mult: ea te poate face mai atragatoare. O geanta trebuie sa fie in armonie cu proportiile corpului tau. Ea te poate face sa pari mai slaba si este in acelasi timp esentiala pentru a da un anumit stil infatisarii tale.

Forma
Incearca sa alegi o forma care este opusa tipului tau de corp. Daca esti subtire si inalta cauta o geanta rotunda, in forma de burlan, astfel incat sa iti scoti in evidenta silueta. Daca esti mai mica de statura alege o geanta mai lunga, nu conteaza daca are colturi bine definite sau nu. In general, cu cat esti mai voluptoasa, cu atat geanta ta trebuie sa fie cu unghiuri mai bine definite. Ca sa nu dai senzatia ca porti in permanenta o servieta la tine poti sa alegi o piele moale, de o culoare dulce. Gandeste-te la proportii. Nu purta genti foarte mari daca esti mica de statura intrucat vei arata ca si cum ai purta o valiza. Momentan se poarta gentile foarte mici, care vin imediat sub umar, la nivelul bustului. Insa acestea nu avantajeaza pe toata lumea. Ele sunt potrivite pentru persoane foarte subtiri, dar nu ar avantaja pe cele care au bratele mai groase sau bustul mare. Cum sa iti dai seama daca o geanta este potrivita pentru tine? Cand cumperi o geanta nu ar trebui doar sa te uiti la ea ca sa vezi daca arata bine. Pune-o pe umar si uita-te in oglinda sa vezi cum arati atunci cand o porti. Fii atenta si la modul in care te simti cu ea: daca la orice miscare te lovesti de ea inseamna ca nu este potrivita pentru tine. Tine cont de faptul ca privirea celorlalti este atrasa de locul unde se termina geanta si astfel partea respectiva a corpului este scoasa in evidenta. Cele mai multe femei sunt avantajate de gentile care sunt pana la nivelul mijlocului intrucat acestea pun in valoare talia. Nu uita sa ai in vedere si cu ce te vei imbraca atunci cand vei folosi acea geanta. Daca umbli in permanenta in blugi lalai nu are sens sa cumperi o geanta prea stilata. Va ramane mai mult in dulap.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.