Problema demolarii Stadionului „National“ din Complexul Sportiv „Lia Manoliu“ creeaza in continuare discutii care de care mai „inovatoare“. Totusi, odata cu trecerea timpului, „minciuna“ initiatorilor
Problema demolarii Stadionului „National“ din Complexul Sportiv „Lia Manoliu“ creeaza in continuare discutii care de care mai „inovatoare“. Totusi, odata cu trecerea timpului, „minciuna“ initiatorilor demolarii iese la iveala. Bunaoara, sprijinul consilierilor prezidentiali Octavian Belu si Mariana Bitang invocat atat de Adriean Videanu, cat si de Mircea Sandu, Ionut Lupescu sau Gheorghe Florian nu a existat vreodata, cei doi titani ai gimnasticii romanesti delimitandu-se clar de ideile „inaltatoare“ ale acestora.

Stadionul „National“ este actualmente in „stand-by“. Pe de o parte, initiativa organizarii finalei Cupei UEFA are tot mai mari sanse de nereusita intrucat demararea lucrarilor de demolare a actualului stadion s-a amanat pentru primavara lui 2007. Pana atunci, totusi, se cheltuiesc bani pentru proiect, studiu de fezabilitate si toate celelalte demersuri care implica bani, dar nu si lucrari efective. Pe de alta parte, constructia noului stadion de atletism, unde nu era nimic de demolat, intarzie, dar din cu totul alte motive: lipsa unei Hotarari de Guvern, l ipsa finantarii, adica exact elementele principale. In concluzie, deocamdata nu ne-am apucat de treaba, desi UEFA ne-a cerut acest lucru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.