Elvetianul Pierre Francois Sgueglia, acuzat de triplu asasinat, a recunoscut, ieri, in fata anchetatorilor ca este autorul macelului din cartierul bucurestean Giulesti. Desi initial a declarat ca nu are nici o legatura cu crimele si ca este nevinova
Elvetianul Pierre Francois Sgueglia, acuzat de triplu asasinat, a recunoscut, ieri, in fata anchetatorilor ca este autorul macelului din cartierul bucurestean Giulesti. Desi initial a declarat ca nu are nici o legatura cu crimele si ca este nevinovat, barbatul a clacat dupa trei ore si a povestit anchetatorilor cum a pus la cale razbunarea.

Tot ieri, instanta a stabilit ca mandatul de arestare preventiva emis pe numele elvetianului este valabil pana pe data de 18 august, deci autoritatile au baza legala pentru a-l incarcera pe Sgueglia. De asemenea, rudele victimelor au anuntat ca se vor constitui parte civila in proces si vor cere despagubiri de cateva milioane de euro criminalului.

Va fi expertizatpsihiatric
Elvetianul va fi supus, saptamana viitoare, unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili daca a avut discernamant in momentul in care a tras asupra victimelor sale.
Initial, in timpul interogatoriului, Pierre Francois Sgueglia a declarat ca nu are nici o legatura cu asasinatele, sustinand doar ca le cunostea pe victime si admintand ca a avut o relatie amoroasa cu Marilena Pantazi. El a spus ca ul tima intalnire cu aceasta a avut loc pentru returnarea unei datorii. Dupa trei ore insa, criminalul a recunoscut faptele si a dat detalii despre acest lucru.

Scandalul din Gurbanesti
Din cate se pare, elvetianul nu este la prima reactie deplasata in relatiile cu fosta sa iubita. Conform achetatorilor, spiritul violent al lui Sgueglia a iesit la iveala si anul trecut, cand barbatul s-a dus la Gurbanesti, comuna in care locuiesc parintii baiatului pe care l-a ucis si a avut o atitudine violenta fata de ei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.