BCR Asigurari a lansat, in premiera, un nou produs destinat in exclusivitate turistilor, transmite un comunicat al companiei. Noul produs se adreseaza persoanelor fizice si acopera pierderile financiare generate de renuntarea neprevazuta la efectuare

BCR Asigurari a lansat, in premiera, un nou produs destinat in exclusivitate turistilor, transmite un comunicat al companiei. Noul produs se adreseaza persoanelor fizice si acopera pierderile financiare generate de renuntarea neprevazuta la efectuarea calatoriei. In portofoliul BCR Asigurari exista si alte produse destinate exclusiv turistilor.
Printre acestea, asigurarea medicala pentru calatorie in strainatate, asigurarea privind Rambursarea Cheltuielilor de repatriere sau a sumelor achitate de turist in cazul insolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism.

Doua tipuri de polite

Noul produs BCR Asigurari are doua planuri. Primul plan, denumit Standard, acopera o serie de riscuri, printre care cel de deces, vatamare corporala, imbolnavirea turistului asigurat, a sotului sau sotiei, a asociatului sau partenerului de calatorie, concedierea, carantina, furtul unor documente necesare pentru calatorie, acte teroriste produse in locul de plecare sau destinatie, cu maxim 30 de zile inainte de data programata a plecarii.
Al doilea produs, Standard Plus, acopera riscuri suplimentare, precum intarzierea mijlocului de transport catre locul de plecare, pierderea sau distrugerea bagajelor.

Despagubiri multiple

Planul extins despagubeste si o serie de cheltuieli suplimentare efectuate in legatura cu servicii hoteliere, alimentatie, convorbiri telefonice, transport local, transportul catre destinatia finala, bunuri deteriorate sau pierdute. Asigurarea este valabila din momentul in care asiguratul paraseste domiciliul in scopul inceperii calatoriei programate si inceteaza la expirarea valabilitatii politei de asigurare, la intoarcerea din calatorie, la data programata sau anterior acesteia in cazul intreruperii calatoriei.
BCR Asigurari are un capital social de 30 milioane de lei. Principalul actionar este Banca Comerciala Romana, cu o participatie de 81,74%, restul titlurilor revenind mai multor angajati ai grupului BCR.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.