ZIUA a terminat pe locul doi in primul campionat al presei de fotbal pe teren redus, acumuland 24 de puncte dupa 11 partide disputate. Marti seara, in ultimul meci din competitie, ZIUA a pierdut meciul decisiv pentru titlu cu ProTV, scor 3-5 (1-1). P
ZIUA a terminat pe locul doi in primul campionat al presei de fotbal pe teren redus, acumuland 24 de puncte dupa 11 partide disputate. Marti seara, in ultimul meci din competitie, ZIUA a pierdut meciul decisiv pentru titlu cu ProTV, scor 3-5 (1-1). Pentru ZIUA au jucat St. Patru, D. Manea. Cl. Puiu (doua goluri), Al. Curelea, N. Ganea. M. Gherghe, D. Dumitrescu (un gol), Ad. Burtan, S. Rizan si M. Strachinescu (ceilalti componenti ai lotului sunt S. Cherechesiu, M. Palsu si V. Stefanescu). Meciul a fost unul de zile mari, in care echilibrul s-a mentinut pana spre final (2-2 la jumatatea reprizei a doua). Dorinta de victorie a facut sa mizam totul pe cartea ofensivei, dar adversarii ne-au surprins cu cateva contraatacuri bine coordonate de "stranierul" Costel Stanici. In final, am fost invinsi, dar ramanem, fara indoiala, cea mai frumoasa echipa a competitiei. Rezumatul partidei poate fi urmarit pe site-ul "www.smartfotbal.ro", loc unde se pot face si inscrieri pentru campionatul de amatori. Clasament final: 1. ProTV 29p, 2. Ziua 24p, 3. Atac 22p.
Commando Campineanu


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.