Impresarul Victor Becali (foto dreapta) a declarat ieri pentru "www.dinamomania.net", site-ul suporterilor dinamovisti, ca Inter Milano, club care il detine pe Iannis Zicu, a decis sa-l imprumute pe atacant la Rapid, deoarece la Dinamo jocul lui nu a
Impresarul Victor Becali (foto dreapta) a declarat ieri pentru "www.dinamomania.net", site-ul suporterilor dinamovisti, ca Inter Milano, club care il detine pe Iannis Zicu, a decis sa-l imprumute pe atacant la Rapid, deoarece la Dinamo jocul lui nu a crescut deloc intr-un an si jumatate. "Inter il imprumuta pe Zicu numai la Rapid. Urmeaza ca Zicu sa se inteleaga cu Rapid. Insa Iannis nu a semnat inca nimic. Inter il plateste pe Ianis cu 600.000 de dolari pe sezon si are macar acest drept, sa aleaga echipa la care urmeaza sa fie imprumutat. Ei considera ca atata timp cat a fost imprumutat la Dinamo, jucatorul nu a crescut deloc. Inter are o relatie cu Mircea Lucescu, iar italienii stiu ca fiul lui e antrenor la Rapid", a spus Victor Becali. Acesta a precizat ca Zicu are de ales intre a semna cu Rapid sau sa se intoarca la Dinamo, caz in care Inter nu ii va mai plati salariul. "Daca Zicu nu vrea sa mearga la Rapid, atunci Inter nu ii va mai plati salariul de 600.000 de dolari. Adica daca Iannis vine la Dinamo, iar <<cainii rosii>> il vor plati cu 100.000 de dolari pe sezon, el trebuie sa piarda 500.000 de dolari", a adaugat impresarul fotbalistului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.