Disputa dintre seful Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir, si cel al clubului FC National, Constantin Iacov, a atins punctul culminant in cadrul unei emisiuni televizate. Prin vocabularul folosit, cele doua tabere au demonstrat inca o data nivelul
Disputa dintre seful Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir, si cel al clubului FC National, Constantin Iacov, a atins punctul culminant in cadrul unei emisiuni televizate. Prin vocabularul folosit, cele doua tabere au demonstrat inca o data nivelul de civilizatie la care se afla conducatorii din fotbalul romanesc, mai ales ca acesta nu este primul si, probabil, nici ultimul caz in care se arunca „laturi“ in afara terenului de joc.

Campionatul a inceput in forta, cu un scandal monstru. Degeaba declara oamenii de fotbal ca nu vor mai raspunde la provocari si tot degeaba isi tot iau angajamente ca fac si dreg! Conflictele sunt la ordinea zilei. Unul dintre acestea s-a consumat marti seara, la OTV, iar Mitica Dragomir si Constantin Iacov nu au ezitat sa isi arunce cu noroi unul altuia.

Printre altele, seful LPF a dezvaluit ca oficialul lui FC National i-a cerut o functie de secretar general la Liga pentru el sau Gino Iorgulescu (in locul celei detinute de Valentin Alexandru), iar cand l-a refuzat, a inceput toata campania impotriva sa. „Cum sa il pun pe acest om care este de trei luni in fotbal, care nici nu stie sa stea pe scaun in locul lui Vali Alexandru? Normal ca am refuzat. Probabil, in spatele lui se aflau alti oameni, dar o sa aflu“, a spus Dragomir. Apoi, „Corleone“ a amenintat, indirect, gruparea din Cotroceni, declarand: „Daca trimit o adresa la FIFA lui Sepp Blatter si arat ca FC National are datorii de patru milioane de dolari la stat, clubul nu va primi licenta pentru prima liga. Dar nu vreau sa fac rau clubului“. De asemenea, Dragomir a mai spus ca marirea de capital social de la FC National este ilegala si facuta cu fals in acte, ceea ce l-a facut pe Iacov sa reactioneze. Dialogul dintre cei doi este imposibil de reprodus in totalitate, insa redam cateva fragmente din stenograma reprodusa pe site-ul onlinesport, care ne demonstreaza nivelul dialogului dintre cei doi.

Seful LPF, catre Iacov: 'Hai sictir, ma baiatule!>>

Iacov: Domnule Dragomir, in ce limba ati vorbit cu Blatter?
Dragomir: Hai sictir, ma baiatule!
Iacov: Sunteti cancerul fotbalului romanesc.
Dragomir: Tu nu faci parte din el. Parca esti decupat din Urzica, nu vezi ce fata ai? Ai dat cecuri false... Eu sunt un om corect.
Iacov: Atentie mare pentru ca veti avea dosar penal, nu am nici o semnatura pe nici un cec. Veti raspunde in fata legii.
Dragomir: Ma prostovane, pune mana pe carte.
Iacov: Cartile dumnevoastra sunt cele 54 de joc.
Dragomir: Esti un falsificator!
Iacov: Aveti tulburari de comportament.
Dragomir: Cand vad hoti in fata mea, am devieri de comportament.
Iacov: Cand vedeti hoti, va uitati in oglinda.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.