Saptamana aceasta, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei din Bucuresti a avut loc o receptie oficiala care a marcat trei ani de realizari ale programului de Dezvoltare si Intarire a Intreprinderilor (EDS) finantat de catre Agentia Statelor Unit
Saptamana aceasta, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei din Bucuresti a avut loc o receptie oficiala care a marcat trei ani de realizari ale programului de Dezvoltare si Intarire a Intreprinderilor (EDS) finantat de catre Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (USAID). Programul este finantat de catre USAID si implementat de catre CHF International - organizatie nonguvernamentala din Statele Unite, impreuna cu partenerii Booz Allen Hamilton si Citizens Democracy Corps (CDC). Proiectul EDS sprijina dezvoltarea competitivitatii in sectorul turistic si al tehnologiei informatiei si comunicatiilor din Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.