Topurile maSinilor gay au inceput in urma cu cativa ani si au devenit deja un punct de referinta in domeniul auto, vorbindu-se deja despre asa-numita strategie "gay marketing".In Statele Unite exista si un site specializat, www.haywheels. com care a
Topurile maSinilor gay au inceput in urma cu cativa ani si au devenit deja un punct de referinta in domeniul auto, vorbindu-se deja despre asa-numita strategie "gay marketing".In Statele Unite exista si un site specializat, www.haywheels. com care a intocmit recent un clasament pe baza voturilor acordate de membrii sai in perioada 1 aprilie-30 iunie. Topul nu se refera la numarul de masini vandute, ci doar la preferintele comunitatii homosexuale.Daca primul loc este ocupat de un autoturism sport tipic american, Saturn Sky, lista este continuata de masini care sunt comercializate si in Europa.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.