Un clasament al celor mai potrivite si romantice zece expresii cu care un barbat poate intra in vorba cu o femeie a fost publicat la Londra de editura Chambers, fiind tradus in sase limbi, transmite Reuters. Echipat cu cele mai bune fraze de abordare
Un clasament al celor mai potrivite si romantice zece expresii cu care un barbat poate intra in vorba cu o femeie a fost publicat la Londra de editura Chambers, fiind tradus in sase limbi, transmite Reuters. Echipat cu cele mai bune fraze de abordare a unei femei, intr-una din limbile engleza, ceha, franceza, italiana, spaniola sau germana, un barbat poate avea garantia unei reusite, sunt de parere reprezentantii editurii. "Tatal tau a fost hot? Pentru ca a furat stelele de pe cer si le-a pus in ochii tai", se afla in fruntea clasamentului expresiilor cu care barbatii pot "merge la sigur" in abordarea unei femei, sunt de parere editorii de la Chambers. Daca aceasta formula nu are efectul scontat, s-ar putea face o noua incercare cu "Nu te-ai lovit cand ai cazut din Paradis?" sau cu "Cred ca esti foarte obosita, pentru ca mi-ai umblat toata ziua prin minte". Pe locul zece in topul romantismului se afla fraza "Singurul lucru pe care nu mi l-au spus ochii tai este numele pe care il ai".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.