Tiriac Leasing vizeaza pentru acest an avans de 30% a valorii contractelor incheiate fata de 2005, pana la nivelul de 130 de milioane euro, a declarat directorul general al companiei, Adrian Alexe. Societatea a incheiat in primul semestru circa 2.800
Tiriac Leasing vizeaza pentru acest an avans de 30% a valorii contractelor incheiate fata de 2005, pana la nivelul de 130 de milioane euro, a declarat directorul general al companiei, Adrian Alexe. Societatea a incheiat in primul semestru circa 2.800 de contracte, in cuantum de 78,3 milioane euro, depasind previziunile facute la inceputul anului pentru aceasta perioada.
In urma parcului expozitional Tiriac Auto, reprezentantii firmei de leasing au contractat peste 250 de finantari pentru achizitiile de masini comercializate de grup, cu o valoare totala de 3,5 milioane de euro, pretul mediu al unui automobil fiind de 20.000 de euro, cu taxele incluse. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.