Campioana Romaniei va debuta miercuri in Liga Campionilor pe terenul slovenilor de la Gorica. Ex-iugoslavii au trecut lejer de primul tur preliminar, eliminandu-i pe nord-irlandezii de la Linfield, 3-1 in deplasare si 2-2 acasa. La intalnirea de
Campioana Romaniei va debuta miercuri in Liga Campionilor pe terenul slovenilor de la Gorica.

Ex-iugoslavii au trecut lejer de primul tur preliminar, eliminandu-i pe nord-irlandezii de la Linfield, 3-1 in deplasare si 2-2 acasa. La intalnirea de ieri, pe stadionul din Gorica s-au aflat managerul general al Stelei, Mihai Stoica, si antrenorul Cosmin Olaroiu, care au ""spionat"" jocul trupei lui Pavel Pinni. Slovenii au jucat in formula: Pirih - Suler, Nikolici, Srebrnici, Dedici - Zivec (a€™72 Jogan), N. Kovacevici, Jokici - Demirovici, Sturm (a€™69 Rexhaj), Burgici (a€™86 Matavz).
TEAMA. Presa slovena prefateaza cu multa teama dubla cu Steaua: ""Gorica si-a aparat avantajul din tur, cand a castigat cu 3-1 si s-a calificat in turul 2 preliminar, unde o asteapta gigantii din Bucuresti"", a scris cotidianul Primorske Novice. La randul sau, ziarul Delo a notat: ""Asa cum era de asteptat, Gorica merge mai departe, dar cu Steaua va fi mult mai greu"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.