Rivalitatea dintre familiile de "bastani" in ceea ce priveste avutia este de notorietate. Daca unii isi cumpara un Jeep ultimul tip sau isi aduc mobila scumpa din Occident, trebuie sa-si ia si ceilalti. In cercuri restranse, si nu numai, tiganii stre
Rivalitatea dintre familiile de "bastani" in ceea ce priveste avutia este de notorietate. Daca unii isi cumpara un Jeep ultimul tip sau isi aduc mobila scumpa din Occident, trebuie sa-si ia si ceilalti. In cercuri restranse, si nu numai, tiganii strehaieni se lauda ca au saci de bani si kilograme de aur, insa tocmai o mare parte dintre acestia refuza sa-si plateasca taxele si impozitele la primarie.
Primarul Simion Burcu nu-si explica de ce tocmai tiganii bogati sunt rau-platnici si il pun in situatia de a trece la executari silite. "Avem rromi cu situatie materiala precara, care, din saracia lor, isi platesc taxele si impozitele si dau dovada de onestitate. Din pacate, tocmai acei rromi cu masini scumpe si case marete imi fac probleme si nu platesc. Unii ma ameninta, altii dau cate putin in bataie de joc, asa ca vom trece la executari silite. Avem acum 6 dosare in lucru, iar spre sfarsitul saptamanii vom actiona cu jandarmii la o adresa pe care nu o spun. Ramane surpriza. E mai bine asa!", ne-a spus primarul Burcu. Potrivit acestuia, datoriile la taxe si impozite in Strehaia se ridica la peste 8 miliarde de lei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.