Clientii Romexterra Bank vor putea beneficia de dobanzi majorate, la depozitele la termen in lei, cu dobanda fixa si variabila, cu 1% pentru persoane fizice respectiv 1,25% pentru persoane juridice, precizeaza un comunicat al bancii. Dobanzile anuale
Clientii Romexterra Bank vor putea beneficia de dobanzi majorate, la depozitele la termen in lei, cu dobanda fixa si variabila, cu 1% pentru persoane fizice respectiv 1,25% pentru persoane juridice, precizeaza un comunicat al bancii. Dobanzile anuale practicate la depozitele la termen in lei se cifreaza astfel la 7,75% pentru persoane fizice si 7,50% pentru persoane juridice.
Recent, Romexterra Bank si-a dat acordul pentru initierea preluarii pachetului majoritar de catre banca maghiara Mkb, detinuta in proportie de 89,62% de banca germana BayernLb cu sediul central la München. Mkb si-a anuntat intentia de a extinde reteaua teritoriala a Romexterra pana la 150 unitati pana in 2015, acordand o atentie egala atat sectorului de retail cat si a celui corporate. Banca urmareste cresterea numarului de clienti cu 150.000, respectiv 70.000, si majorarea cotei de piata pe segmentul retail si economisire cu 3,8%, respectiv 3,6% pana in 2010.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.