Dupa incercarile repetate de blocare a activitatii Radei Supreme si contestare a noii "coalitii anticriza" formate din "Partidul Regiunilor", socialisti si comunisti, Blocul pro-prezidential "Ucraina noastra" si Blocul Iulia Timosenko au fost nevoit
Dupa incercarile repetate de blocare a activitatii Radei Supreme si contestare a noii "coalitii anticriza" formate din "Partidul Regiunilor", socialisti si comunisti, Blocul pro-prezidential "Ucraina noastra" si Blocul Iulia Timosenko au fost nevoite sa se impace cu situatia, punand astfel capat unei evolutii de natura sa zdruncine stabilitatea interna a Ucrainei.
Dupa anuntul lui Timosenko privind trecerea in opozitie, un reprezentant al blocului "Ucraina noastra" a declarat ca formatiunea sa, aflata in minoritate, recunoaste legitimitatea "coalitiei anticriza" si trece, de asemenea, in opozitie. Formatiunea Iuliei Timosenko a cerut chiar un post de vicepresedinte si conducerea catorva comitete in Rada Suprema.

Ianukovici, propus pentru a doua oara pentru functia de premier


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.