Conservatorii se pregatesc sa dea in judecata CNSAS, in cazul in care membrii Colegiului nu accepta cererea de recuzare depusa de avocatul lui Dan Voiculescu, Sergiu Andon, impotriva lui Mircea Dinescu. Scriitorului i se reproseaza lipsa de constiin
Conservatorii se pregatesc sa dea in judecata CNSAS, in cazul in care membrii Colegiului nu accepta cererea de recuzare depusa de avocatul lui Dan Voiculescu, Sergiu Andon, impotriva lui Mircea Dinescu. Scriitorului i se reproseaza lipsa de constiinciozitate, de onoare si de impartialitate in solutionarea dosarului referitor la Dan Voiculescu.

Deputatul Sergiu Andon a explicat ca recuzarea lui Mircea Dinescu nu se refera la revocarea din CNSAS, ci are in vedere doar neparticiparea scriitorului la sedinta in care se va discuta contestatia la verdictul Colegiului conform caruia Dan Voiculescu a facut politie politica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.