Pamela Anderson si cåntaretul Kid Rock se vor casatori la sfarsitul lunii iulie, pe un iaht aflat langa Saint-Tropez, Franta, unde actrita a sarbatorit recent implinirea a 39 de ani. „In sfarsit ma recasatoresc... e ca un vartej... spont
Pamela Anderson si cåntaretul Kid Rock se vor casatori la sfarsitul lunii iulie, pe un iaht aflat langa Saint-Tropez, Franta, unde actrita a sarbatorit recent implinirea a 39 de ani. „In sfarsit ma recasatoresc... e ca un vartej... spontan, dar bine chibzuit“, afirma actrita O sursa apropiata cuplului a confirmat pentru revista People ca ei doi se vor casatori pe 29 iulie.

„Mi-am crescut copiii singura, sperand intr-un miracol. „Ei bine, miracolul a venit si a plecat. Si a venit si a plecat inapoi pentru ca stia ca intr-o zi ma voi trezi si imi voi da seama ca nu astepta nimic. Merg mai departe, simt ca sunt cu adevarat libera, iubesc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.