Interpreta
Vasta: 29 de ani Interpreta de muzica latino de origine argentiniana Analia Selis si-a prezentat ieri noul sau album intitulat ""Aqui, manana"" (Aici, maine), produs de MediaPro. Cantareata, venita in Romania in 2003 pentru a se ca
Interpreta
Vasta: 29 de ani Interpreta de muzica latino de origine argentiniana Analia Selis si-a prezentat ieri noul sau album intitulat ""Aqui, manana"" (Aici, maine), produs de MediaPro. Cantareata, venita in Romania in 2003 pentru a se casatori cu violoncelistul Razvan Suma, a reusit sa devina in scurt timp un nume cunoscut pe scena muzicala de la noi. Lansarea acestui al doilea album al sau a avut loc in clubul ""Cuba Republika del Sol"", unde Analia a sustinut un concert live alaturi de Gilberto Orsega, un percutionist cubanez foarte talentat. Gilberto a sosit zilele trecute in Romania pentru a canta alaturi de Analia si trupa sa si o va insoti de acum inainte pe cantareata in toate concertele. Pentru lansarea noului sau album si pentru ca a oferit o seara de latino autentic de exceptie, Jurnalul National o declara pe Analia Selis ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.