Populatia, serviciul pirotehnic al Brigazii Anti-Tero a SRI si Politia au fost puse pe jar marti seara, in centrul municipiului Pitesti. Motivul l-a reprezentat decoperirea unei grenade defensive, care fusese deja armata, prin scoaterea cuiului de si
Populatia, serviciul pirotehnic al Brigazii Anti-Tero a SRI si Politia au fost puse pe jar marti seara, in centrul municipiului Pitesti. Motivul l-a reprezentat decoperirea unei grenade defensive, care fusese deja armata, prin scoaterea cuiului de siguranta. O grenada de tip defensiv poate imprastia schije pe un perimetru de aproximativ 200 metri patrati. Zona a fost izolata, fiind adusa si o ambulanta.
Dupa aproximativ o ora, grenada a fost dusa la un poligon din apropiere de oras, unde a fost detonata. Politia si Serviciul Roman de Informatii au demarat o ancheta pentru a afla cum a aparut grenada in centrul Pitestiului.(A.M. PRESS)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.