Soarele ne ofera gratuit un potential energetic care poate fi folosit fara limite. Pornind de la aceasta premisa, Notorious a dezvoltat campania "Castiga soare pentru o viata", pentru lansarea panourilor solare Junkers pe piata din Romania. Panourile
Soarele ne ofera gratuit un potential energetic care poate fi folosit fara limite. Pornind de la aceasta premisa, Notorious a dezvoltat campania "Castiga soare pentru o viata", pentru lansarea panourilor solare Junkers pe piata din Romania. Panourile solare conduc prin utilizarea inteligenta a energiei solare la reducerea costurilor pentru producerea apei calde menajere cu pana la 60% pe an, iar la incalzire cu pana la 30%.
Eficienta unei instalatii solare este data de puterea si randamentul panourilor. Notorious se ocupa integral de comunicarea ATL si BTL pentru partenerul sau Robert Bosch de peste 8 ani, atat pentru piata din Romania, cat si pentru cea din Bulgaria, colaborand cu toate diviziile acestuia - Bosch Scule Electrice, Bosch Termotehnica - Junkers si Bosch Automotive.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.