Britney Spears a castigat procesul intentat revistei americane "National Enquirer" care a relatat in mai multe numere ca mariajul cantaretei este pe punctul de a lua sfarsit. Revista a publicat luna trecuta, in editiile sale din Marea Britanie si Irl
Britney Spears a castigat procesul intentat revistei americane "National Enquirer" care a relatat in mai multe numere ca mariajul cantaretei este pe punctul de a lua sfarsit. Revista a publicat luna trecuta, in editiile sale din Marea Britanie si Irlanda, articole in care se indica faptul ca Britney Spears si Kevin Federline vor divorta. In editiile de ieri din cele doua tari reprezentantii revistei isi cer scuze pentru ca au publicat aceste articole, declarand ca aceste informatii sunt false, "un gest rar, poate fara precedent", a indicat reprezentantul juridic al publicatiei. Reprezentantii revistei nu au fost obligati sa plateasca despagubiri materiale. Paul Tweed, avocatul cuplului, cunoscut pentru faptul ca a reprezentat cu succes in justitie multe vedete, precum Liam Neeson, Patrick Kielty si George Best, a declarat: "Cuplul este foarte multumit de faptul ca revista Enquirer a raspuns prompt si cu buna credinta, la fel cum a facut-o si Sunday Times." Tweed a adaugat ca aceasta nu este ultima publicatie obligata sa-si ceara scuze lui Britney Spears. Spears si Kevin Federline s-au casatorit in septembrie 2004. Cei doi au impreuna un fiu, Sean Preston, in varsta de zece luni, iar Spears este in prezent insarcinata cu cel de-al doilea copil. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.