Dupa ce a vrut sa cumpere Steaua, deputatul Nati Meir a anuntat ca isi doreste sa devina actionar la Rapid.
Omul de afaceri israelian a pretins ca avocatii sai si ai lui George Copos au discutat deja termenii colaborarii, urmand ca in acte sa
Dupa ce a vrut sa cumpere Steaua, deputatul Nati Meir a anuntat ca isi doreste sa devina actionar la Rapid.
Omul de afaceri israelian a pretins ca avocatii sai si ai lui George Copos au discutat deja termenii colaborarii, urmand ca in acte sa apara fiul sau Or, de 15 ani. Rugat sa confirme tranzactia, Meir a raspuns prompt si la obiect: „Nu mai vorbesc in viata vietilor mele cu 'Gardianul>>“. De cealalta parte, Copos s-a declarat nedumerit: „Nu cunosc si nu pot raspunde, pentru ca nu vorbesc cu presa timp de un an!“. Aflat in plin scandal cu unul dintre actionarii clubului, Jean Valvis, pe care tocmai l-a indepartat din cadrul CA al lui FC Rapid, George Copos se vede in situatia de a mai refuza un investitor aparut ciudat. Zilele trecute, omul de afaceri Nati Meir si-a manifestat intentia de a baga bani in echipa de langa Podul Grant. Dar nimeni nu-l baga in seama.

Pentru George Copos, interesul ciudat al lui Nati Meir de a investi in Rapid pare mai degraba o gluma, atata vreme cat el s-a declarat, zilele trecute, stapanul absolu t al giulestenilor. Curios este, insa, faptul ca Nati Meir si-a manifestat intentia de a investi in gruparea giulesteana, dupa ce Copos l-a indepartat din cadrul CA pe un alt investitor important, Jean Valvis.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.