Departamentul de Resurse Umane al Interbrew Romania are incepand din aceasta luna un nou director - Mihaela Teohari - care s-a alaturat echipei Interbrew in iulie 2001, pe pozitia de HR Officer. Curand dupa angajare, Mihaela a fost promovata HR Respo
Departamentul de Resurse Umane al Interbrew Romania are incepand din aceasta luna un nou director - Mihaela Teohari - care s-a alaturat echipei Interbrew in iulie 2001, pe pozitia de HR Officer. Curand dupa angajare, Mihaela a fost promovata HR Responsible si apoi Compensation & Benefits Manager. In cei 5 ani Mihaela si-a dovedit profesionalismul si talentul si a avut o contributie esentiala la ceea ce reprezinta astazi Interbrew: o echipa puternica, cu rezultate extraordinare.
In noul sau rol, Mihaela Teohari va coordona dezvoltarea celui mai de pret bun al companiei: oamenii. Mihaela a absolvit ASE-ul, facultatea de Finante Banci, si urmeaza in prezent un program MBA. Mihaela vorbeste fluent limba engleza. Printre pasiunile ei se numara lectura si gradinaritul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.