impreuna cu seful Serviciului Salubritate, Constantin Bobeica.
Ieri dimineata, cand au "purces" la verificarea curateniei strazilor din municipiul Barlad, edilii au avut surpriza sa constate ca nicio strada din oras nu era maturata. Au cerut ime
impreuna cu seful Serviciului Salubritate, Constantin Bobeica.
Ieri dimineata, cand au "purces" la verificarea curateniei strazilor din municipiul Barlad, edilii au avut surpriza sa constate ca nicio strada din oras nu era maturata. Au cerut imediat explicatii de la directorul RAGCL Barlad, Vladimir Odochia, si au aflat ca regia barladeana, sub "patronajul" careia se afla si Serviciul de Salubrizare al orasului, se confrunta cu o greva a maturatorilor. Acestia au refuzat sa mai iasa pe strazi, in noaptea de 18/19 iulie, pentru a face curatenie. Conflictul spontan declansat de maturatorii angajati la salubrizare are la baza o solicitare pe care edilii barladeni o gasesc intemeiata: schimbarea celor doi controlori, Dorinel Dumitru si Ionel Paiu, care se pare ca au dat dovada de exces de zel in controalele efectuate in noptile in care s-a facut curatenia orasului.
Maturatorii barladeni au si un lider de sindicat, Nicolae Apostu, care a facut cunoscuta lista cu revendicarile grevistilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.