Vicepresedintele PD Ioan Oltean a declarat, ieri, intr-un interviu acordat postului public de radio, ca, din punctul de vedere al PD, primavara lui 2007 trebuie sa puna capat actualei Coalitii de guvernamant. Liderul democrat a vorbit despre o noua
Vicepresedintele PD Ioan Oltean a declarat, ieri, intr-un interviu acordat postului public de radio, ca, din punctul de vedere al PD, primavara lui 2007 trebuie sa puna capat actualei Coalitii de guvernamant. Liderul democrat a vorbit despre o noua majoritate parlamentara, „din maximum doua formatiuni politice“, transmite NewsIn. „Anul 2007, si primavara anului 2007, din punctul de vedere al PD, trebuie sa puna capat unei coabitari parlamentare si guvernamentale cu formatiuni politice care nu intotdeauna s-au asezat pe linia programului de guvernare, care nu intotdeauna s-au asezat pe aceeasi directie cu Alianta“, a spus democratul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.