cu doua luni de PSD arata ca Simirad inca se bucura de simpatia iesenilor.
Rechemarea de la postul de ambasador al Romaniei in Cuba a lui Constantin Simirad tulbura apele pe scena politica ieseana. Partidele isi fac diferite calcule, avand in ve
cu doua luni de PSD arata ca Simirad inca se bucura de simpatia iesenilor.
Rechemarea de la postul de ambasador al Romaniei in Cuba a lui Constantin Simirad tulbura apele pe scena politica ieseana. Partidele isi fac diferite calcule, avand in vedere ca fostul primar se bucura inca de simpatia iesenilor. Un sondaj realizat de PSD arata ca Simirad, desi plecat de trei ani la Havana, este inca bine vazut de un procent insemnat de ieseni. Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, ajuns in functie datorita lui Simirad, a cautat sa para bucuros de revenirea celui care l-a invins de fiecare data, in alegerile cand au fost contracandidati. "As vrea foarte mult sa devina un colaborator al meu. A avut o dimensiune politica pe care am invidiat-o. Sper sa fim buni prieteni", a spus Nichita, care ii propune fostului primar un post de consilier personal.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.