apuse.
La mijlocul anilor '90, TV5 ne delecta cu Fort Boyard, cea mai de succes emisiune-concurs produsa vreodata in Franta, iar, mai recent, AXN a inceput sa difuzeze cele doua mari concurente de acest tip "Amazing Race" si "Survivor", la un lo
apuse.
La mijlocul anilor '90, TV5 ne delecta cu Fort Boyard, cea mai de succes emisiune-concurs produsa vreodata in Franta, iar, mai recent, AXN a inceput sa difuzeze cele doua mari concurente de acest tip "Amazing Race" si "Survivor", la un loc cu mai vechiul "Eco-Challenge". Prima TV a intrat vara aceasta si ea in joc, cu foarte mult marketing intertrust in jurul a ceea se numeste "Kiss Adventure". Prezentatoarea concursului este Giulia, cantareata (cu un nou album aproape de lansare), DJ si, pana acum, prezentatoare de divertisment de studio, dar care, de data asta, a ales sa faca si ceva nou. si se pare ca i se potriveste, ba chiar si-ar fi dorit sa poata fi concurenta in unele situatii in care se aflau cei opt tineri "munciti" la Ibiza de "Kiss Adventure".

- Cat de mult sunt ca o vacanta emisiunile estivale?
- Kiss Adventure a fost o adevarata provocare pentru mine si am muncit foarte mult. Vacanta a venit abia dupa terminarea filmarilor.
- Cum a fost trecerea inapoi de la Ibiza la Romania?
- Trecerea a fost destul de grea, dar m-am descurcat, asta si pentru ca inca din prima zi in care am ajuns am avut foarte multa treaba.
- Cum e "partea intunecata" a insulei Ibiza?
- N-am vazut nicio parte intunecata a Ibizei, doar oameni care stiu sa se distreze frumos.
- Cate nopti ai petrecut in cluburile celebre de acolo?


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.