Gigi Becali (foto), presedintele CA de la FC Steaua, a declarat ieri ca a cheltuit 2,5 milioane de euro fara TVA pentru achizitionarea jucatorilor Bogdan Panait, Valentin Badea, Adrian Drida, Klemi Saban si Gigel Coman. Steaua l-a cedat in aceasta va
Gigi Becali (foto), presedintele CA de la FC Steaua, a declarat ieri ca a cheltuit 2,5 milioane de euro fara TVA pentru achizitionarea jucatorilor Bogdan Panait, Valentin Badea, Adrian Drida, Klemi Saban si Gigel Coman. Steaua l-a cedat in aceasta vara pe George Ogararu la Ajax Amsterdam, pentru suma de aproximativ 3 milioane de euro. "Pana la urma, eu am dat cei mai multi bani pe jucatori, desi s-au laudat altii ca au facut nu stiu ce achizitii. Am dat 2,5 milioane de euro, plus TVA, deci vreo 3 milioane. Am vandut un jucator, am luat cinci, eu cred ca de valoare. Daca Rapid si Dinamo zic ca au facut transferuri mai bune, ii felicit, dar vedem la final cine a facut achizitii mai bune", a spus Gigi Becali. Acesta a comentat in termeni ironici campaniile de transferari ale rivalilor. "Cea mai buna campanie de achizitii a facut-o Dinamo. Ma tem, tremur de frica, la fel si de Rapid. L-au luat pe Zicu? Si mai mult tremur de frica. E superputernic Rapid, Dinamo la fel. Mi-e frica de ei rau de tot", a comentat Gigi Becali, care a afirmat ca nu este interesat de Supercupa Romaniei. "Cand spune ceva Rapidul, eu raspund: <<Am luat campionatul!>>, cand mai zice ceva de Steaua, le raspund: <<V-am scos din cupele europene!>>. Si eu daca eram in locul lor, va dati seama ce oftica aveam. Zece ani de acum incolo o sa dureze aceasta ura. Supercupa Romaniei? Le-am luat titlul, i-am scos afara din Cupa UEFA...". Comentand decizia FRF de a interzice stimularea financiara a adversarilor echipelor rivale, Gigi Becali a mentionat: "Respect hotararea FRF, n-o sa mai dau eu bani. O sa dau cuiva bani si o sa dea el, care nu are nici o functie la vreun club si nu are de unde sa fie suspendat". Gigi Becali a subliniat ca, daca echipa sa va accede in grupele Ligii Campionilor, vrea numai adversari tari. "Vreau cele mai puternice echipe: Barcelona, Chelsea, Real Madrid, cu toate vreau sa cad daca se poate, sa ma bat cu ei. Daca il bat pe Abramovici? Nu, o sa ma joc cu el!", a incheiat Gigi Becali.
Steaua nu mai vorbeste!
Steaua a revenit ieri din stagiul de pregatire efectuat la Mierlo, in Olanda, unde campioana a sustinut trei partide de verificare, 4-1 cu Rizespor, 0-0 cu Zwarte Leeuw si 2-1 cu NAC Breda (meci jucat marti seara si in care Radoi nu a evoluat). Din delegatia care a revenit la Bucuresti nu au facut parte managerul general Mihai Stoica si antrenorul Cosmin Olaroiu. Cei doi au plecat din Olanda la Nova Gorica, pentru a urmari aseara adversara Stelei in turul II preliminar al Ligii Campionilor, in partida ND Gorica - Linfield FC, din mansa a doua a turului I preliminar al competitiei (in tur 3-1). O data cu restul jucatorilor a venit si ultima achizitie, mijlocasul Gigel Coman, care s-a alaturat in urma cu cateva zile noii sale echipe, in cantonamentul din Olanda. O parte dintre jucatori a plecat de la aeroport cu autocarul, in timp ce alta parte s-a deplasat cu masinile personale. Stelistii au facut poze cu suporterii prezenti la acea ora in incinta Aeroportului International "Henri Coanda", dar nu au oferit declaratii, fiind in "silenzio stampa" in semn de solidaritate fata de portarul Carlos Alberto Fernandes, dupa ce in "Evenimentul zilei" a aparut informatia ca portarul portughez s-a imbatat in stagiul din Olanda. "Nu pot sa ma impun in aceasta privinta, este hotararea lor, dar eu nu sunt de acord. Prin presa, oamenii simpli, suporterii, afla ce se intampla la Steaua. La mine nu exista <<silenzio stampa>>, dar nu pot sa-i oblig pe jucatori", a spus Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.