Doi jurnalisti de la „Ziarul de Vrancea“ au relatat, in numarul de ieri al cotidianului unde lucreaza, cum au fost agresati de presedintele Consiliului Judetean si al PSD Vrancea, Marian Oprisan. In articol, ziaristii au prezentat cum ba

Doi jurnalisti de la „Ziarul de Vrancea“ au relatat, in numarul de ieri al cotidianului unde lucreaza, cum au fost agresati de presedintele Consiliului Judetean si al PSD Vrancea, Marian Oprisan. In articol, ziaristii au prezentat cum baronul local Oprisan s-a enervat foarte tare in momentul in care unul dintre ei i-a fotografiat masina, parcata neregulamentar. Jurnalistii precizeaza ca se aflau intr-o documentare privind autovehiculele parcate in zone interzise. Pentru ca, asa cum sustin cei doi, au surprins in poze si autoturismul lui Marian Oprisan, acesta a sarit la bataie si i-a si injurat pe ziaristi. Relatam episodul cu pricina, asa cum ne-a fost transmis de la Doina Ganea si Gabriel Sava, jurnalistii de la cotidianul „Ziarul de Vrancea“.

Ziarul de Vrancea
Baronul local Marian Oprisan si-a culminat atacurile la adresa presei insubordonate prin agresiuni fizice la adresa unor jurnalisti. Marti seara, in jurul orelor 22.30, in fata clubului Dance din centrul Focsaniului, Marian Oprisan a agresat doi jurnalisti de la Ziarul de Vrancea aflati in documentare. Presedintele CJ si al PSD Vrancea a facut scandal pentru ca ziaristii au incercat sa fotografieze autovehiculele parcate in zona interzisa, printre care se afla si masina sa. Fiind cu capsa pusa, Oprisan a sarit injurand la bataie de pe terasa unde se afla, la reporterul Gabriel Sava, smulgandu-i acestuia aparatul de fotografiat din mana, aruncandu-l pe jos si dand cu piciorul in resturile de aparat. In acelasi timp, le adresa celor doi reporteri o serie de injurii.

'Las' ca va fac eu, ati auzit?!>>
„Mama voastra de nenorociti! Bai gunoaielor! Las' ca va fac eu, ati auzit?!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.