Camera de Comert si Industrie a Romaniei a organizat saptamana aceasta Forumul de Afaceri Romania-Maroc. Delegatia oamenilor de afaceri marocani a fost insotita de ministrul Industriei, Comertului si Modernizarii Economiei, Salaheddine Mezouar. Vicep
Camera de Comert si Industrie a Romaniei a organizat saptamana aceasta Forumul de Afaceri Romania-Maroc. Delegatia oamenilor de afaceri marocani a fost insotita de ministrul Industriei, Comertului si Modernizarii Economiei, Salaheddine Mezouar. Vicepresedintele CCIR, Aurel Vainer, a subliniat utilitatea acestei intalniri, in contextul dorintei comune de a dezvolta schimburile comerciale si colaborarile in domeniul afacerilor dintre cele doua tari, se precizeaza intr-un comunicat CCIR.
La reuniune au fost prezenti ministrul roman al Economiei si Comertului, Ioan Codrut Seres, E.S. Lahcen Azoulay, ambasadorul Regatului Maroc la Bucuresti si Chafik Rachadi, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Servicii din Settat. Evolutia in plan economic a relatiilor bilaterale vizeaza, printre altele, colaborarea in derularea de proiecte in Maroc, Romania, ca si pe terte piete. In acest contex, reprezentantul CCIR a exprimat disponibilitatea organizatiei camerale nationale de a-i sprijini cu informatii, consultanta si indrumari de specialitate atat pe oamenii de afaceri romani, cat si pe cei marocani, se mai precizeaza in comunicat. Intalnirile bilaterale care au urmat Forumului au vizat parteneriate in domenii de productie variate, precum piese auto, textile, mobilier, lemn etc.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.