practic ingropat, dupa ce firma franceza care a castigat licitatia lui a adus produse de mana a doua in locul celor noi.
Firma beneficiara s-a trezit in ograda cu o combina agricola veche, lovita, plina de paie si noroi, pentru care platise pest
practic ingropat, dupa ce firma franceza care a castigat licitatia lui a adus produse de mana a doua in locul celor noi.
Firma beneficiara s-a trezit in ograda cu o combina agricola veche, lovita, plina de paie si noroi, pentru care platise peste 150.000 de euro. Reprezentantul francezilor a incercat apoi sa-i convinga ca harbul importat de el e bun pentru Romania, sugerand chiar ideea unei spagi care sa compenseze diferenta. Povestea contractului pus acum pe butuci a inceput in vara anului trecut, cand societatea Agrovet SA a depus un dosar de intentie la SAPARD Targoviste. Aceasta dorea sa achizitioneze o combina agricola multifunctionala. Dupa mai multe luni de studiere a documentatiei si de evaluare a ofertelor, Agrovet a fost declarata admisa. A urmat apoi o licitatie pentru desemnarea firmei care sa aduca produsul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.