Noul selectioner al echipei nationale a Italiei, Roberto Donadoni, a sustinut prima sa conferinta de presa in noua functie, in care si-a exprimat speranta ca Francesco Totti, coordonatorul de joc al "Squadrei Azzurra", sa-si continue cariera internat
Noul selectioner al echipei nationale a Italiei, Roberto Donadoni, a sustinut prima sa conferinta de presa in noua functie, in care si-a exprimat speranta ca Francesco Totti, coordonatorul de joc al "Squadrei Azzurra", sa-si continue cariera internationala. Donadoni, in varsta de 42 de ani, care a preluat postul de selectioner de la Marcello Lippi, se afla sub contract cu Federatia Italiana de Fotbal pana la Campionatul European din 2008. "Ma tem ca decizia lui Totti sa nu fie irevocabila. Voi incerca sa-i inteleg intentiile. El este inca tanar si sper totusi ca va va continua sa joace la nationala", a declarat presei antrenorul campionilor mondiali. Totti, care va implini 30 de ani in luna august, a lasat sa se inteleaga in mai multe randuri pe parcursul Cupei Mondiale ca intentioneaza sa renunte la prima reprezentativa a tarii sale. Dar dupa finala castigata in fata Frantei, la Berlin, jucatorul echipei AS Roma a adaugat: "Nu stiu inca daca ma voi opri. In acest moment, sansele sunt de 50 la suta sa continui. Trebuie sa ma mai gandesc". Donadoni a adaugat ca "Francesco Totti face parte din patrimoniul fotbalului italian" si l-a calificat drept un fotbalist "indispensabil pentru noi toti".

AC Milan ar putea juca in Cupa UEFA
AC Milan a primit un ajutor neasteptat din partea Uniunii Europene de Fotbal si ar putea evolua in Cupa UEFA, in ciuda faptului ca a fost penalizata cu 44 de puncte din cele obtinute in editia trecuta de campionat. Sanctionata din cauza implicarii in scandalul "Moggigate", AC Milan a cazut in urma echipei Empoli, cu drept de joc in Cupa UEFA.
Micul club toscan nu a primit inca licenta UEFA, astfel ca milanezii ar putea profita pentru a juca in cea de-a doua competitie europeana inter-cluburi. AC Milan a reamintit ca santiunile primite nu expulzeaza clubul din cupele europene, fiind vorba doar de o depunctare in clasamentul campionatului trecut.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.