Inter, au ajuns la un acord, italienii nedorind sa-l mai lase pe Zicu la Dinamo. "Interul vrea sa-l imprumute numai la Rapid. Ei considera ca atat timp cat a evoluat la Dinamo nu a jucat. Inter are o relatie buna cu Mircea Lucescu, iar ei stiu ca fiu
Inter, au ajuns la un acord, italienii nedorind sa-l mai lase pe Zicu la Dinamo. "Interul vrea sa-l imprumute numai la Rapid. Ei considera ca atat timp cat a evoluat la Dinamo nu a jucat. Inter are o relatie buna cu Mircea Lucescu, iar ei stiu ca fiul lor e antrenor la Rapid", a declarat impresarul jucatorului, Victor Becali. "stiu ca Rapidul se intereseaza de mine, Razvan vrea neaparat sa ajung acolo, dar nu am semnat inca cu nimeni", a declarat pentru site-ul dinamo-online.net Ianis Zicu. Jucatorul de 24 de ani a ajuns in Grant si datorita lui Mircea Rednic, care ar fi spus oficialilor dinamovisti ca nu doreste sa-l aibe pe Zicu in lot. Chiar daca acestia ar fi putut sa-i schimbe parerea lui Mircea Rednic, ei au avut de luptat cu influenta pe care Mircea Lucescu o are la Inter, unde a fost antrenor. Tehnicianul lui sahtior ar fi vorbit cu presedintele italienilor, Massimo Moratti, pentru a facilita inregimentarea fotbalistului in lotul fiului sau. "Zicu este jucatorul nostru", a declarat, fara sa adauge si alte comentarii, patronul din Giulesti, George Copos.

Egal in ultimul amical
Alb-visiniii au terminat si cel de-al doilea turneu de pregatire si au sosit ieri in tara din Franta. In ultimul meci amical in fata divizionarei B, FC Tours, elevii lui Razvan Lucescu au remizat din nou cu scorul de 0-0, ca si in partida disputata cu Le Mans.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.