Fanii dinamovisti au primit o noua lovitura cu o saptamana inaintea startului campionatului. Ianis Zicu, un alt jucator care se declara „caine pana la moarte“, va juca la Rapid. Din cate se pare, jucatorul a fost dirijat spre Giulesti de
Fanii dinamovisti au primit o noua lovitura cu o saptamana inaintea startului campionatului. Ianis Zicu, un alt jucator care se declara „caine pana la moarte“, va juca la Rapid. Din cate se pare, jucatorul a fost dirijat spre Giulesti de Giovanni Becali si Mircea Lucescu, care s-au folosit de influenta pe care o au la Internazionale Milano.

Dupa ce Dan Alexa, „dinamovistul pur-sange“ de altadata, a ales sa joace la Poli Timisoara, Ianis Zicu va face trecerea din Soseaua Stefan cel Mare la gruparea de langa Podul Grant. Potrivit impresarului Victor Becali, „Inter il imprumuta pe Zicu numai la Rapid. Urmeaza ca Zicu sa se inteleaga cu Rapid. Insa Ianis nu a semnat inca nimic. Inter il plateste pe Ianis cu 600.000 de dolari pe sezon si are macar acest drept, sa aleaga echipa la care urmeaza sa fie imprumutat. Ei considera ca atat timp cat a fost imprumutat la Dinamo, jucatorul nu a crescut deloc“.

'Il Luce>>isi ajuta fiul
Oficialii dinamovisti, care au incercat si ei sa obtina imprumutul lui Zicu, stiu ca Mircea Lu cescu i-a convins pe conducatorii lui Internazionale sa il directioneze pe fotbalist spre Rapid. Acest lucru a fost confirmat si de Victor Becali. „Inter are o relatie cu Mircea Lucescu, iar italienii stiu ca fiul lui e antrenor la Rapid. Daca Zicu nu vrea sa mearga la Rapid, atunci Inter nu ii va mai plati salariul de 600.000 de dolari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.