Conducerea a demarat negocierile pentru transferul lui Marius Niculae, in prezent sub contract cu Standard Liege. In acelasi timp, Mircea Rednic trebuie sa se decida in privinta aparatorului francez Yannick Boumsong. Dupa ratarea imprumutului lui

Conducerea a demarat negocierile pentru transferul lui Marius Niculae, in prezent sub contract cu Standard Liege. In acelasi timp, Mircea Rednic trebuie sa se decida in privinta aparatorului francez Yannick Boumsong.

Dupa ratarea imprumutului lui Zicu, Dinamo este aproape de a da un adevarat tun pe piata transferurilor, prin aducerea internationalului Marius Niculae. Cel poreclit ""Sageata"" ar reveni in Stefan cel Mare dupa sase ani. De asemenea, referitor la aparatorul francez Yannick Boumsong, de la TSKA Sofia, testat de Mircea Rednic in aceasta saptamana, tehnicianul se va decide dupa ultimul meci amical cu Forex Brasov, programat maine.
LIBER. ""Are recomandare puternica de la Florentin Petre. Mi-a spus ca e valoare. O sa-l urmaresc si sper sa ma pot baza pe el"", a declarat Mircea Rednic despre aparatorul francez. Situatia acestuia la TSKA Sofia este confuza, dupa ce s-a certat cu oficialii clubului si a anuntat ca va parasi gruparea bulgara. In plus, Boumsong ar putea veni liber de contract, urmand sa discute cu sefii lui Dinamo doar salariul sau. ""Este un fotbalist care ne intereseaza. Ramane de vazut ce va zice Mircea Rednic"", a declarat un oficial dinamovist. Yannick Baumsong s-a format la clubul Auxerre si are un frate mult mai cunoscut, Jean-Alain Boumsong, de la Newcastle United.
NEGOCIERI. Referitor la posibila revenire a lui Marius Niculae, conducerea dinamovista a demarat deja negocierile cu jucatorul aflat in prezent sub contract cu Standard Liege. Daca partile vor ajunge la un consens, Niculae va veni gratis, iar clubul, conform unor surse oficiale, ar urma sa-i achite un salariu de 450.000 de dolari pe sezon, cel mai mare din Liga 1. Altfel, cel mai tarziu astazi se va cunoaste si viitoarea destinatie a lui Gabi Tamas, in afara de Dinamo mai existand si oferte de la cateva echipe de prima liga din Spania. Pentru Tamas, dorit sub forma de imprumut, conducerea a pregatit un contract in valoare de 120.000 de dolari, insa optiunea rusilor de la Spartak Moscova va fi decisiva.

IL ASTEAPTA PE STOICAN


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.