Sa nu va suparati doamnelor si domnilor oficiali si prea stimate autoritati din Romania. Sunteti o gloata de golani corupti! V-a uns Hayssam pe toti! De mai bine de un an, procurori, avocati, servicii secrete, politicieni, medici si chiar o parte di
Sa nu va suparati doamnelor si domnilor oficiali si prea stimate autoritati din Romania. Sunteti o gloata de golani corupti! V-a uns Hayssam pe toti! De mai bine de un an, procurori, avocati, servicii secrete, politicieni, medici si chiar o parte din presa au intins hora nesimtirii si s-au facut complici la musamalizarea cazului rapirii din Irak. Omar Hayssam a disparut. Ei si ce? Cu Munaf au facut la fel. Ieri, la Curtea de Apel Bucuresti, bataia de joc a atins apogeul. Degeaba am semnalat golaniile procurorului Ciprian Nastasiu, cel care a instrumentat dosarul. A facut jocurile puterii si a primit rasplata. A fost numit procuror-sef adjunct la DIICOT-ul Parchetului General.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.