Budinca cu zmeura si nuca de cocos
Pentru 14 portii
Ingrediente: 30 piscoturi, 1/4 cana unt
Budinca cu zmeura si nuca de cocos
Pentru 14 portii
Ingrediente: 30 piscoturi, 1/4 cana unt topit (cana de 250 g), zmeura pentru ornat.Crema de zmeura: 350 g zmeura, 1/2 cana zahar, 1 lingura gelatina, 1 cana frisca.Crema de cocos: 1 lingura gelatina, 1/2 cana lapte, 1/4 cana zahar, 1 cana fulgi de cocos, 1/2 lingurita esenta de vanilie, 1/4 lingurita esenta de migdale, 1 cana frisca.Mod de preparare: Se pun piscoturile intr-o punga de plastic si se zdrobesc cu sucitorul, pentru a obtine un pesmet mai gros. Se amesteca apoi bine cu untul si se imbraca fundul si marginile unui castron rotund si adanc cu aceasta compozitie; se da la rece pana se intareste. Se trece zmeura prin sita si piureul obtinut (circa 1 cana) se amesteca cu zaharul. Se inmoaie gelatina in apa rece, apoi se dizolva pe foc, amestecand continuu.
Despre autor:
Sursa: Adevarul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Românii de la Rottaprint se extind în internațional: comenzi în 14 țări, în 2023
Sursa: retail.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Transformă-ți grădina într-un paradis: 10 obiecte de decor potrivite pentru...
Sursa: garbo.ro
-
Premieră pentru Revolut: Lansează refinanțarea creditelor
Sursa: futurebanking.ro
-
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în bărbații cu...
Sursa: kudika.ro
-
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei: Nu îmi pun...
Sursa: wall-street.ro