Respect in totalitate apelul lui Theodor Stolojan privind unitatea PNL, acest partid se poate relansa in tandem cu PD, a declarat ieri Cezar Preda, vicepresedinte al PD. Vicepresedintele PD a apreciat ca argumentele consilierului prezidential

Respect in totalitate apelul lui Theodor Stolojan privind unitatea PNL, acest partid se poate relansa in tandem cu PD, a declarat ieri Cezar Preda, vicepresedinte al PD. Vicepresedintele PD a apreciat ca argumentele consilierului prezidential "se bazeaza pe studii ce vizeaza exclusiv doctrina liberala si perspectiva catre care se indreapta Alianta D.A. PNL-PD". Cezar Preda considera ca daca apelul ar fi venit din afara institutiei prezidentiale "ar fi fost mult mai bine receptat" de toti membrii PNL si ai Aliantei D.A. iar suspiciunile potrivit carora Traian Basescu ar sta in spatele "asa-zisului atac" al lui Stolojan, Stoica si Musca impotriva actualei conduceri a PNL nu ar mai fi existat. Liderul democrat este de parere ca solutia Stolojan poate relansa Alianta D.A.. "Stolojan, om de o deosebita verticalitate si maturitate politica, va alege cea mai buna solutie in perspectiva relansarii PNL si a Aliantei D.A.", este de parere Cezar Preda.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.